Bikfic torna piciknek

Bikfic torna piciknek

Ebbe a csoportba 9 hónapos kortól (ülni, mászni feltétlenül tudjanak!!!) várom az örökmozgó csemetéket (anyukával-nagyival együtt természetesen!) Felső korhatár 20-24 hónapos kor, a csoportok közötti átjárás mindig egyéni megbeszélés függvénye, hiszen nem szigorúan életkortól, hanem inkább az egyéni fejlettségtől függ!

A sok-sok mozgásfejlesztő játék közül mindenki szabadon választhat, lesz itt forgás-pörgés, mászás, csúszás, hintázás, bújás, kislabdák, nagylabdák, minden, ami egy örökmozgó babának érdekes és fejlesztő lehet. Fontos, hogy semmi sem  kötött, mindenki kedve szerint választhat, akár mindent végigpróbálhat, akár egyfajta játék mellett gyökeret is verhet. A szülők részvétele kiemelten fontos, felnőtt-kíséret nélkül nem vehetnek részt a gyerekek a babatornán! A hatékony munka érdekében azonban arra kérem a szülőket, hogy egy gyermekkel egy felnőtt érkezzen, illetve ha valaki elkíséri a résztvevőket, ő csak a padon ülve figyeljen!

Emellett persze megjelennek majd közös játékok formájában a ritmikus mozgással kísérhető, mozgást fejlesztő magyar népi mondókák is.

 

Piciknek szóló Bikfic torna foglalkozások Újpesten!

Minden szerdán 16.00-16.40-ig. 

 Helyszíne: Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Ház (Bp. IV. István út 17-19)

 ebben a tanévben véget ért, legközelebb 2016. szeptember végén jöhettek tornázni!